The smart Trick of مزاج That Nobody is Discussing
The smart Trick of مزاج That Nobody is Discussing
Blog Article
داروی بوسپیرون؛ همه چیز درباره بوسپیرون؛ نحوه مصرف و عوارض جانبی
در ادامه انواع مزاجها در طب سنتی را توضیح میدهیم. با استفاده از این توضیحات میتوانید مزاج خود و غذاهای سازگار با آن را بشناسید.
تأثیر مزاج روی جسم کاملا ثابت شده است. مزاج، طبع یا خلط برآیند تاثیر محیط و ارکان مادی هستی در یک گیاه، حیوان یا انسان است.
به گفته محققان مزاج شناسی در طب سنتی، هر کدام از اعضا بدن مزاج مخصوص به خود دارند:
پیشنهاد می کنیم بلاگ طرز تهیه معجون بلغم زدا را از بلاگ اسنپ فود بخوانید.
بر خلاف الکمئون، بقراط پیشنهاد کرد که طبع یا مزاج مایعات حیاتی بدن است: خون، بلغم، صفرا و سودا. آلکمائون و بقراط اظهار داشتند که کمبود یا زیاده روی شدید در هر یک از طبعها (مایعات بدن) در فرد میتواند نشانه ای از بیماری باشد. بقراط و سپس جالینوس پیشنهاد کردند که عدم تعادل متوسط در مخلوط این مایعات باعث ایجاد الگوهای رفتاری میشود[۴] یکی از رسالههای منسوب به بقراط با نام درباره ماهیت انسان، این نظریه را به شرح زیر توصیف میکند:
یکی از جاهایی که این موضوع به صورت کاملا تخصصی مورد توجه قرار گرفته، طب سنتی است. طب سنتی همیشه منتقدان خودش را داشته و با این حال مزاج امروزه شاهد اثربخشی نتایج پژوهشهای این عرصه در درمان بسیاری از بیماریها هستیم. در طب سنتی تمرکز بر روی علل ایجاد کننده بیماری است.
سقراط فیلسوف بزرگ یونانی، همه غذاها را در چهار دسته گرم، سرد، خشک و تر قرار میداد. او اعتقاد داشت که سلامتی و نبود بیماری به حفظ تعادل، بین این چهار دسته بستگی دارد.
گوشت: گوشت ماهی، سفیده تخممرغ، گوشت گاو، گوشت مرغ و گوشت خروس
هر انسان باید به مزاج بدن خود آگاه باشد تا با استفاده از آن برنامه غذایی و ورزشی مناسبی را درنظر بگیرد.
همه چیز درباره ژلیش ناخن کوتاه و بلند : مراحل، مدل ها و طرح ها
ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
افرادی که مزاج دموی و طبع گرم و تر دارند، بهتر است از خوراکیهای سرد و خشک استفاده کنند. آب میوههای ترش مثل آب زرشک و انار، چاشنیهایی نظیر آبلیمو و آبغوره برای این افراد مفید هستند. به دمویها توصیه میشود تا مصرف گوشتهای گوسفندی، تخم مرغ، جگر، پاچه، دنبه گوسفند و… را به حداقل برسانند.
یکی از انواع طبعها، طبع دموی میباشد. افراد دارای مزاج دموی یا گرم و تر از نظر شخصیتی انسانهای بسیار شجاعی هستند. اعتماد به نفس بالای آنها باعث میشود تا جسارت انجام بسیاری از کارها را پیدا کنند. با دیگران به راحتی ارتباط برقرار میکنند و اهل خطر کردن هستند. دمویها در دسته انسانهای عصبانی نیستند اما در اوقات عصبانیت تبدیل به انسان خطرناکی میشوند.